تحولات منطقه

وزیر آموزش و پرورش گفت: مطالبات فرهنگیان تا پایان بهمن ماه جاری پرداخت می‌شود.

پرداخت مطالبات فرهنگیان تا پایان بهمن/ 50 هزار نفر به تعداد معلمان اضافه می‌شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، علی اصغر فانی در آیین افتتاح و بهره برداری از یک مدرسه خیر ساز 12 کلاسه در سمنان با حضور در جمع خبرنگاران در سمنان با اعلام این خبر اظهار کرد: این مطالبات شامل حق التدریسهای چند ماهه اخیر و حق الزحمه امتحانات اخیر است.

وی با بیا انکه این مبلغ تامین اعتبار شده است، اضافه کرد: این اعتبار باید از خزانه دریافت و به حساب معلمان واریز شود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به حجم بدهی این وزارتخانه به فرهنگیان، یادآور شد: تنها یک رقم این بدهی 520 میلیارد تومان است که این رقم به عنوان مطالبات معلمان تا پایان ماه جاری پرداخت می‌شود.

فانی در پاسخ به پرسشی در خصوص چرایی استفاده از معلمان بازنشسته و کمبودهای نیروی انسانی در آموزش و پرورش کشور به خبرنگاران گفت: در حال حاضر نزدیک به 50 هزار معلم دانشجو در دانشگاه فرهنگیان در حال تحصیل‌اند که این افراد در سه مرحله به مجموعه آموزش و پرورش افزوده می‌شوند.

وی با بیان اینکه این معلم دانشجوها به تدریج به فرهنگیان کشور اضافه می شوند، اضافه کرد: اولین گروه از این دانشجویان مهرماه 95 که شامل 25 هزار معلم دانشجو هستند فارغ التحصیل و در مدارس کشور مشغول تدریس می‌شوند.

وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: همچنین دو گروه 10 و 17 هزار نفره نیز از فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان در مراحل بعدی به مجموعه آموزش و پرورش افزوده می‌شوند که با آغاز بکار آنها مشکل نیروی انسانی در این وزارتخانه بزرگ نیز مرتفع می شود.

وزیر آموزش و پرورش همچنین از وجود 520 هزار کلاس درس در کشور خبر داد و گفت: بالغ بر 490 هزار از این کلاس درس‌ها در دوران شکوهمند انقلاب اسلامی ساخت شده‌اند.

فانی با اعلام این خبر اظهار کرد: این حجم از عملیات ساخت و ساز در دوران انقلاب اسلامی حکایت از توجه ویژه نظام اسلامی به حوزه آموزش و پرورش دارد.

وی، با تقدیر از مشارکتهای مردمی در ساخت و ساز مدارس کشور ادامه داد: 97 هزار کلاس درس از 490 هزار کلاس درس ساخته شده پعد از انقلاب اسلامی را خیرین مدرسه ساز ساخته‌اند.

وزیر آموزش و پرورش،با بیان اینکه مدارس خیر ساز 20 درصد مدارس کشور را شامل می‌شوند، تصریح کرد: 2میلیون و 100 هزار دانش آموز در این مدارس مشغول به تحصیل‌اند.

فانی، با اشاره به حجم بالای مدارس خیرساز در کشور، اضافه کرد: این مهم حکایت از توجه ویژه مردم و خیرین به حوزه‌های آموزشی و فرهنگی و خصوصا آموزش و پرورش دارد که جای تقدیر و تشکر دارد.

 آیین افتتاح و بهره برداری از یک مدرسه خیر ساز 12 کلاسه و 12 پروژه مدرسه سازی دیگر با حضور علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش برگزار شد.

ابوالفضل دربانی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سمنان در همین ارتباط با اشاره به افتتاح 13 پروژه نوسازی مدارس در استان به ایسنا گفت: با بهره‌برداری از این پروژه‌ها 90 کلاس درس و 15 هزار و 193 مترمربع فضای آموزشی، به مدارس استان اضافه می‌شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اضافه کرد: این مدارس افتتاح شده بیش از 2400 مترمربع زیربنا دارند.

دربانی افزود: تخریب و نوسازی 10 مدرسه، ایجاد دو نمازخانه و ساخت یک سرویس بهداشتی از جمله این پروژه‌هاست.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سمنان با اشاره به پروژه‌های اجرایی در استان، افزود: از دهه فجر گذشته تاکنون 146 کلاس درس به فضاهای آموزشی استان اضافه شده که مساحت آنها بالغ بر 27 هزار متر مربع، بوده است.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حسن یوسفی کلوانی IR ۱۸:۰۰ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۵
    5 0
    باسلام خدمت اقای وزیر می خواستم عرض معلمان عادی یعنی انهایی که دستی در تبانی ندارند از نظر هم خط بودن وغیره مطالبه هم ندارند اضافه کار هم ندارند وگذشته از این کسی که ۲۰سال سابقه مدیریت داشته خلع شده وکسی که تا پارسال تو نهضت سواداموزی بوده مدیر شده هرچند این مشکلات مربوط به دوره حضرت عالی نیست ونیازمند همت همگانی است موفق باشید فرهنگی هستم از گیلان
  • امید IR ۲۱:۰۰ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۵
    6 1
    یه بار ندیدیم اضافه کار کارمندای دیگه را که میدن بیان توی رسانه ها جاربزنن. پول خود معلمای بدبخت را بعد کلی مدت میخان بدت(تازه اگه بدن)توی رسانه ها داد وبیداد راه میندازن.
  • ناشناس IR ۲۱:۱۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۵
    7 0
    سلام - به آقای فانی بگویید نحوه خدمت رسانی به نیرو هایش را از دکتر هاشمی یاد بگیرد
  • معلم IR ۲۱:۳۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۵
    9 0
    کاش آقای فانی از وزیر محترم بهداشت درس وزارت می آموخت ... با افتخار میگه چند هزار کلاس در دوران بعد از انقلاب ساخته شده ..... یعنی انتظار داری هنوز از مدارس دوره پهلوی استفاده بشه .... بعضی از ادارات در این چند سال چند بار ساختمانشون را تجدید بنا کردند اونوقت ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم !!!!!!!!!
  • ناشناس IR ۱۰:۲۰ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۶
    1 0
    نمی گیم استخدام نکنند ...ولی لطفا همین تعداد که دارند رو تامین بکنند به خدا زندگیا سخت شده.. هر وقت نالیدیم گفتند تعدادتون زیاده اگه زیاد آخه پس چرا بازم جذب میکنید؟؟؟؟؟؟؟
  • معلم IR ۱۳:۴۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۶
    1 0
    باسلام- -وامصیبتا-درطول خدمتم ندیدم وزیری بیاد نوید پرداخت اضافه کار نیروهاشوبعداز 5ماه ازطریق رسانه ها اعلام کنه-مردم فکر میکنن تمام بودجه کشور فقط صرف معلم هامیشه
  • علی IR ۱۵:۵۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۶
    1 0
    باعث تاسف است بعد از چند سال هنوز پرداخت نشده واین همه هیاهو مگر چقدر می شود
  • مهمان IR ۱۵:۵۹ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۶
    0 0
    خدا کند برای یک بار راست بگوید!
  • فرهنگی IR ۱۶:۰۰ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۶
    0 0
    منظور پایان بهمن ماه چه سالی است ؟
  • معلم IR ۲۳:۰۵ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۶
    0 0
    خداوند. اموات خیرین. را بیامرزد انشاالله،که. وزرای فعال و دلسوز آموزش و پرورش. را روسفید کردند آخه اگه این خیرین نبودند این آقایان کجا را می خواستند افتتاح کنند. /اگه مطالب بالا را مطالعه فرمایید حدود 20 درصد. این مراکز را خیرین ساخته‌اند، تازه این وزیر با کمال پررویی. ادعا میکنه که بودجه آموزش و پرورش. بعد از انقلاب برای ساخت و ساز مدارس چشمگیر بوده است !!!!